Work modes

Jag gillar verkligen att kunna arbeta lite varsomhelst, som jag tidigare skrivit om här och här. Den senaste tiden har det kanske varit extra varierande arbetsmiljöer – och mer exotiskt blir det förhoppningsvis framöver.

I mitt arbetsrum har jag ju faktiskt ett skrivbord med stoooor skärm. Grejen är bara den att jag aldrig sitter där. (Det gör däremot alla andra i familjen). Själv hamnar jag jämt i favoritfåtöljen eller soffan, med min kära Macbook Air i knät.

kontorsjobb

Kursutveckling med maken, tillika världens bästa jobbpartner. Vi fick inspiration att utveckla vårt kursutbud i Sprind Kompetens en fredagskväll i soffan med lappar och tända ljus. Resultatet finns här!

soffjobb

Tjänstgör som bekant i fullmäktige i Västerbottens läns landsting ibland. Närmare bestämt fyra gånger per år. Då blir det jobb på den nya paddan (som jag inte riktigt är vän med än).

VLL_fullmaktige_feb

Studieresa till Holland i mitten av februari, med många flygbyten och väntetider. Så givetvis passar man på att jobba en del på flygplatserna – med en allt annat än ergonomisk sittställning…flygjobb_lr

Teatime under möte med handskrivna anteckningar, för en gångs skull. Älskar omslaget på den lilla anteckningsboken jag köpt på Lagerhaus.

Philipsjobb Philipsmeeting1

På hotellrum blir det mest jobb i horisontellt läge. En hel del sjukdagar har det också blivit den här månaden, och även då är sängen en bra arbetsplats.

bed

Kärt återseende med f.d. kollegor inom projektet Västerbotten – berättarnas län. Vi hade jobbdag på café och museum.

Storytellingteamet_VBBL

Telefonmöten kan man behöva ha i bilen ibland –  funkar ok så länge någon annan kör…

rusk

I mars byter jag vinter, snö och slask och mot Floridas stränder. Mest ska vi vara lediga, men inte skulle det göra ont att sitta i skuggan under en palm på Siesta Key Beach i Sarasota (med världens vitaste finkorniga sand) och filosofera lite kring livet, jobbet och tillvaron. Hinna ikapp sig själv. Ta sikte på nya mål och justera kursen som ibland kan hamna lite snett när tillvaron rullar på för snabbt. Förhoppningsvis får man en och annan nygammal viktig insikt på köpet också, i en sån här miljö…

Siesta-Key

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *