Vi har blivit med lokaler!

Plötsligt så hände det: vi har blivit med kontorslokaler! Tjohoo!

Under mina sex år som företagare på heltid, har det funnits regelbundna funderingar om jobblokal. Men behovet har inte varit tillräckligt stort; jag har varvat min tid mellan extrovert jobb hos kunder med kurser och workshops, och introvert hemmajobbande vid datorn. Men i takt med att vi alltmer jobbar med kreativa processer och partnerskap, så behövs det tillgång till egna mötesrum.

Efter en snabb sondering på olika ställen runtom i stan, så fastnade vi för en lokal i ett gårdshus i centrum; lite gammalt och slitet men i våra ögon alldeles underbart och med stor potential. Här ska vi framför allt ha möten och workshops, och kunna ta emot kunder och samarbetspartners i en mysig och kreativ miljö. Och däremellan dricka latte och jobba vid datorn.

Varje ledig stund i tre veckors tid har vi målat, målat och målat, sytt, shoppat alltifrån stora skrivtavlor till små fina ljusstakar, och inrett för fulla muggar. Och nu det klart! Känns hur stort som helst. Varmt välkomna in för ett besök eller kopp kaffe!

Bjuder på lite före – och efterbilder.

FÖRE:

lokal_green

lokal_colours

lokal_paint

EFTER:

Björkrummet, vårt favoritmötesrum.

bjorkrummet

Fikarummet. (taget genom en glasvägg, därav suddigheten)

fikarum

Konferensrum! Med stor whiteboard och allt (vuxenpoäng! företagspoäng!) , men det syns inte i bild.

konferensrum

I fyrbilden visas vårt kontor, gästkontor, entre med pentry (som vi gömt bakom ett draperi) och så en bit av hallen.

kontorsrum

Hittade den här ljusskylten på en inredningsbutik, egentligen är den till för tänkvärda citat. Men vi kom på att den kunde användas som välkomstskylt i hallen i stället!

Welcome to OC Partners

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *