Två vägar framåt

two-paths

Under en tid nu har det bubblat och snurrat bland planer och strategier inför framtiden. När man älskar att göra många olika saker, handlar det om att regelbundet få fatt på den röda tråden och sortera bland alla engagemang. Och nu har vi äntligen landat i en hållbar plan där vi delar upp den egna verksamheten i två olika systerföretag, med varsitt fokus.

I Sprind Kompetens kommer vi fortsätta att erbjuda utbildningar, workshops, coachningar, kommunikationstjänster och moderatorsuppdrag.

Vår nya pärla i företagsfamiljen har fått namnet OC Process & Innovation Partners och här kommer vi att jobba med organisatorisk utveckling och partneringprocesser, framför allt som en länk mellan offentliga och privata bolag som vill göra innovativa projekt tillsammans. Vårt första case är en förstudie som ska utreda förutsättningarna för ett partnerskap mellan Umeå Energi och Västerbottens läns landsting, där jag under hösten projektleder processen med intervjukartläggning, workshops och reserach.

Den ena verksamheten blir personlig, den andra mycket mer strategisk. Ska bli spännande att gå in i 2016 och se vad framtiden har att bjuda på utifrån dessa perspektiv!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *