Rivstart för nytt koordinatorsuppdrag för framtidssatsning

Back in business igen. Jullovet var underbart och långt, och jag tänkte (som vanligt, när det är semester) att jag aldrig mer vill jobba igen.

Sen kom rivstarten med ny partnerskapssatsning och förstudie som det nu är klart att fått förmånen att vara koordinator för – och jobblusten väcktes genast till liv igen. Idag arrangerade vi en megaintensiv upptaktsdag/workshop, för att få alla bitar på plats inför arbetet som ska utföras med kort startsträcka och på några månader. Hade förberett mig minutiöst för att nyttja varje stund av dagen, och det gav önskat resultat! Härlig stämning, nöjda partners och dessutom galet inspirerande att få jobba med så duktiga människor från VLL (Västerbottens läns landsting), SLL (Stockholms läns landsting, Philips och Roche.

Nu ligger jag däckad i soffan med ett leende på läpparna och vill bara ha mer kreerande, input och output!
Som vanligt då, med andra ord. De där kontrasterna mellan superintensivt och stilla varande ger välbehövlig balans i slutändan.

Här kan du läsa mer om samarbetssatsningen och den intensiva processen med Vinnovaansökan, som ledde fram till denna förstudie och partnerskapsprojekt.

Bilder från dagen:

MPV_planering

MPV3_jan

IMG_1001 IMG_1003

MPV_jan   MVP2_jan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *