Punktinsatser

Ibland kan man ju undra om det här med punktinsatser verkligen gör någon skillnad. Är det inte långsiktighet som ger den där varaktiga förändringen?

Jo, i vissa lägen är det så. Men det händer också ibland att det blir ett avgörande möte, en vändpunkt, en insikt som för klienten leder till viktiga beslut och förändringar.

Den här månaden har jag haft förmånen att få en handfull sådana möten – i coachningar och i energibehandlingar. Tillfälliga träffar (eller telefonsamtal) med för mig relativt okända människor, som har lett till den där wow-känslan hos både mig och klienten. Många av mina individuella klienter vill vara anonyma, men affärscoachklienterna kan jag gärna berätta om.

Som Helena Isaksson, som vid mogen ålder sagt upp sig från trygg anställning för att i stället försöka hitta sin dröm och leva ett annat slags liv än tidigare. Just nu har jag förmånen att vara Helenas bollplank via företagsinkubatorn Krenova för hennes framtida satsningar, bland annat på sorgekurser. Hon satsar på att vara det där stora hjärtat med öronen som syns mitt i bilden här nedanför. <3

Helena

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *