Problemlösare och livsninja

”Problemlösare och livsninja på heltid, vigselförättare på deltid. Ser till att människor sätter upp friggebodar på månen.”

Så blev jag beskriven i ett bröllopshäfte i sommar, efter att ha förrättat en vigsel mellan de två personer som faktiskt är orsaken till att jag ens blev vigselförrättare in the first place. Dessa finna människor har jag fått äran att coacha tidigare under några perioder; i såväl företagande som jobb- och livsfrågor. Gillar personbeskrivningen som de snickrat ihop! I alla fall beskriver det jag vill vara för andra människor; att hjälpa till att hitta Alexanderhugget till den gordiska knuten. Kanske ska lägga till det i mitt CV? 😉

alexanderhugg

När det gäller de egna problemen och friggebodsbyggandet är det förstås aldrig lika enkelt. Här får jag nog ta och fortsätta träningen som livsninja. För aldrig blir man helt klart med sina skills; ständigt kommer det nya utmaningar att bemästra!

Men en ninja ger sig aldrig…

Spara

Spara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *