Premiär i ny BIC-board

Idag var det dags för första mötet med oss i den nya skuggstyrelsen till stjärnskottet Christina Rickardsson, på företagsinkubatorn BIC Factory (kallas för BIC-board). Det blev ett möte precis i min smak: pang på, stimulerande, otvunget – och oväntat roligt hade vi! Ser verkligen fram emot resten av tiden med det här supergänget som också inkluderar eldsjälen Elham Pourazar, med erfarenhet från FN-arbete runtom i världen, och säljexperten och affärsutvecklaren Fredrik Leek från Revenues.

En gång i månaden kommer vi att träffas för att se hur vi på olika sätt kan stötta Christina Rickardsson i hennes företagande. Christina har en bakgrund som gatubarn i Brasilien innan hon kom hit till Sverige och Västerbotten. Starka upplevelser och en del av sin identitet som hon bär med sig än idag, är något hon kommer att föreläsa, skriva en bok och medverka i en dokumentär om. Storytelling när det är som bäst alltså.

 

Själv hoppas jag kunna bidra med tips om både berättande och hur man når ut med sitt budskap – och inte minst hur man som engagerad person kan driva företag utan att falla i de klassiska fallgroparna (jodå, alla gör vi det i och för sig, men med goda råd så kanske man kan komma sig upp ur de största relativt snabbt och smidigt…)

Läs mer: Sju nya styrelser klara till BIC-företag.

BICboard

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *