Panelsamtal på Västerbottensdagarna på Grand

Grand_konfprogram

Med kort varsel hamnade jag den 2/2 på uppstartskonferensen för Cleaner Growth. Cleaner Growth, som är ett stort cleantechprojekt med aktörer från hela länet och Örnsköldsvik, passade på att samla alla inblandade för en inspirationsdag i samband med det årliga evenemanget Västerbottensdagarna som hålls på Grand Hotel i Stockholm, två veckor i januari varje år. (Där jag en gång var moderator för den högtidliga invigningen, 2011)

Några av de partnerskaps- och samverkansprocesser som jag koordinerar skulle avspeglas på scenen, och i sista stund beslutades att informationspunkterna skulle må bättre av att omvandlas till ett scensamtal. Sagt och gjort, så vi fick en kvart att samtala och berätta om den resa som är gjort hittills, och de steg vidare som planeras framöver. (Mer om det kommer i ett eget inlägg sen.)

Det är alltid kul att få sprida erfarenheter från det man gör, sen går det inte att komma ifrån att miljön på Grand hotel är exceptionell, liksom den fantastiska buffén som bjuds på till middag… Messmörsglassen med varma hjortron kommer jag att minnas länge!

Grand_trappa

Grand_JennyEklund  Grand_konfrum Grand_mingel

Grand_food

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *