När människor tar saker personligt

unstuck-freedom

Jobbar med förberedelser av tre olika workshops som berör förändringsprocesser, som jag ska facilitera under nästa vecka. En verksamhet som hamnat i en förändringssituation som inte personalen är ok med, en annan organisation behöver få en ny infallsvinkel på en konkret framtidsprocess som står och stampar, och det tredje handlar om företag med kontor över hela världen som vill hitta nya enhetliga sätt att kommunicera med sina kunder; utifrån samma kärna, men på olika språk. Varierad kompott, men alla lika intressanta!

Märker att jag med åren börjat gilla bäst de sammanhang som riktigt berör och innehåller problematiska aspekter; där jobbämnet har blivit personligt (i form av att medarbetarna tar personligt ansvar!) och där människor brinner för det dom gör och därför har fastnat på olika sätt.

I dilemman och frustrationer når vi det som är viktigt, på riktigt. Och kan vi komma loss, bli ”unstuck”, så frigörs det massor av energi!

Uppdatering & Komplettering

En av de duktiga personer som jag fått förmånen att coacha i sitt företagande, har skrivit ett klokt inlägg om hur det är att just ta saker och ting personligt. Hög igenkänningsfaktor för många av oss kreativa och sensitiva personer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *