Moderator på Tell me a story

I år är det premiär för landets allra första konferens med klockrent tema: berättarkonferensen Tell me a story, som hålls under Berättarfestivalen i Skellefteå och riktar sig till alla som jobbar professionellt med kommunikation, lärande och berättande.

Talarna är en härlig mix av scenkonstnärer, akademiker och företagare och kommer från Israel, England, Frankrike och och Sverige. Mitt uppdrag blir som vanligt att hålla ihop arrangemanget från scenen med både presentationer, frågor och ett panelsamtal. Ser fram emot att se vad som kan hända en sådan här dag!

Och så läser jag in mig på Per Schlingmanns nya bok Stå aldrig still, för att kunna vara förberedd inför vårt scensamtal. Han och festivalen har fått kritik för den programpunkten av kulturjournalister, men jag måste säga att jag efter bokläsningen har förvånansvärt stor respekt för hans kommunikationsfärdigheter och ser att vi faktiskt har en hel del gemensamt i synen på kraften som finns i en berättelse.

Uppdatering

Aldrig har jag varit så sjuk som jag blev dagen innan detta arrangemang. Här kommer en dimmig rapport från händelserna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *