Moderator och avslutningstalare för landstingskonferens

Jag inleder året med planering inför nästa stora arrangemang. 20-21 januari arrangerar Västerbottens läns landsting sin årliga konferens för alla sina anställda medicinska sekreterare. Eftersom de är så många, och alla inte kan vara borta från sina arbeten samtidigt, så ordnas samma program och arrangemang två dagar i rad. Fyllt av föreläsare och panelsamtal från scenen i Umeå Folkets hus.

Jag har fått en dubbel roll att fylla under dessa två dagar. Dels som moderator, som innefattar sedvanliga presentationer av föreläsarna och frågor efteråt, och samtalsledare av ett debattsamtal från scenen, där alla verksamhetschefer som ska få frågor från både mig och publiken. Dessutom ska jag vara avslutningsföreläsare under båda konferensdagarna, med rubriken 10 tips för att sluta slösa på din personliga energi. (Innehållet i den föreläsningen är ungefär detsamma som i kursen Jobba smartare – inte hårdare).

En riktigt spännande utmaning som kräver både logistik och förmåga att växla roller. Förbereder mig till tänderna och håller tummarna för att allt ska klaffa.

VLLkonf_Idun_platser

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *