Min sommar 2013

Den här sommaren har vi skaffat fritidshus. Den mesta tiden har vi jobbat med att få huset i ordning med att måla, tapetsera, skura ut och flytta in. Märkligt vad det är vila för hjärnan, att göra något helt annat. Att få arbeta praktiskt, så mycket och så länge, blev ett fint avbrott från vardagen. Aldrig har jag kunnat koppla bort det vanliga jobbet så ordentligt.

painting
När vardagen och företagsjobbet pockade på började vi införa jobbmöten där ute i naturen. Oftast vid sjön, på bryggan eller i båten (det enda stället där det finns 3G-täckning). Det bästa av två världar. Love it!

Just det ja, jag har ju lärt mig dricka kaffe i sommar också…

workatsea_JE workatsea

sommarjenny

Tillbaka i vardagslunken hoppas jag kunna behålla en hel del av den här känslan. Och att kunna varva intensiva sociala sammanhang och kreativa jobbuppdrag med eget arbete i stillhet och i naturen. Det blir en del av mitt nya mål framöver!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *