Love love love

Jag frångår nu min vana att inte skriva och berätta så mycket om privatlivet på min webbplats; men från den här magiska helgen vill jag gärna dela med mig några personliga glimtar.

”Kärleken är så förunderligt stark, kuvas av intet i världen.”

Jag och maken Thomas Fritz har nu firat vårt liv tillsammans; genom sju sorger & åtta bedrövelser, massor av fina stunder och även ett gäng magiska ögonblick under de 13 år vi vandrat tillsammans (10 år som gifta). Vi förnyade vi våra vigsellöften i en personlig ceremoni i Helena Elisabet-kapellet med våra kära tre unika individer till barn.

Dags att bestiga nästa berg ihop; på en tydligare väg, med lättare ryggsäckar, mer vila, lek, klokskap, fantastisk energi och förunderlig utsikt längs vägen.

Vi ville förresten testa något annorlunda för familjebilden när vi ”gifte om oss” och duktiga Samuel Pettersson Picture lake fotografi skapade då detta alster som syns här nedanför. Vi tyckte den blev cool, kul och symboliskt passande för de fem starka individer som vi också är – tillsammans. 😉 ♥ ♥ ♥

(Här nedanför finns också två lite mer ”gulliga” bilder som också Samuel tog. Bilden med händerna är vår egen.)

Som grädde på moset avslutade vi helgen med att hämta hem den här godingen, en nio veckors dvärgpudel som blir ny medlem i familjen:

5 reaktioner till “Love love love”

 1. Annika Svensson

  Vad fina ni är. Och ni ser så härligt lyckliga ut – underbart!

  Tack för att du delade med dig, Jenny!

  Leve kärleken!
  kram/Annika

 2. Helena Lindgren

  Så härlig läsning och så fantastiskt fina bilder!Önskar er all lycka och välgång under er fortsatta vandring genom livet. KRAM!!!

 3. Jenny Eklund

  Tack, tack kära ni! <3

  Delad glädje är dubbel glädje.

 4. Leona

  Underbar kärleksfull kontrast till allt trist som händer. Mer kärlek och mindre våld här i världen! Tack för att du delar med dig! 🙂 All lycka Jenny – och jättefina bilder! <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *