Vill du komma i kontakt med mig? Mejl är då snabbaste och säkraste sättet att kommunicera. jenny(@)sprind.se@_600

Här hittar du min sida på Linkedin.

11 reaktioner till “Kontakt”

 1. Johanna Anderhed

  Hej Jenny!
  Jag håller på att planera en utbildningsdag för jobbet, 10 personer och skulle vilja ha en inspirerande föreläsning efter lunch. Fick en rekommendation om dig och efter att ha läst lite på din hemsida har jag fastnat lite på din föreläsning ”Frigör din tid”.

  Vi har bokat ett rum på Folkets hus hela dagen torsdagen den 17/11. Min fundering är vad en föreläsning med dig kostar och om du har någon möjlighet att hålla en föreläsning för oss den 17/11?

  Vore toppen om du kunde återkomma till mig!

  Mvh

  Johanna Anderhed, Svensk Fastighetsförmedling

 2. Jenny Eklund

  Hej Johanna!
  Låter som ett roligt och intressant uppdrag. Jag har möjlighet då, jag mejlar dig så kan vi ha dialog om dina frågor och de praktiska bitarna.
  varma hälsningar Jenny

 3. Åke Nygren

  Hej Jenny. Såg att du ska medverka i startskottet för hålbarhetsveckan nu den 16 september. Vi är två personer som jobbar för Umeå FN-förening. Tyvärr missade vi att anmäla oss i tid…finns det något möjlighet att kunna närvara vid denna träffa på Umeå Folkets Hus?
  mvh Åke Nygren

 4. Jenny Eklund

  Fixat! 🙂 Ni är varmt välkomna.

 5. kerstin sjölund

  jag behöver en moderator 12-13 november folkets hus umeå, har du möjlighet

 6. Carola E Roser

  Hej Jenny
  Snubblade över dig när jag sökte på corporate storytelling. Du kan inte tipsa om någon bra basic bok som handlar om corporate storytelling på engelska?

  Carola

 7. Harriet Blomstrand

  tacksam för nyhetsbrev, hjärtliga hälsningar Harriet

 8. Ann-Sofie Hjelm

  Hej Jenny!

  Vi skulle behöva en moderator den 20 och 21 januari på Folkets hus i Umeå i samband med en temadag för läkarsekreterare inom Västerbottens läns landsting. Har du tid och lust att ställa upp? Vad skulle det kosta? /Hälsningar
  Ann-Sofie Hjelm, Kompetensutvecklingsbyrån

 9. Linda Björklund

  Hej Jenny. Vet inte om detta är rätt väg att gå men jag provar eftersom du säger att du inte använder telefon så mycket. Vi har träffats vid något tillfälle och har kontakt via fb och kanske via Twitter också.
  Jag har precis startat upp som adept i ett mentorprogram och är intresserad av att fråga dig om du vill bli min mentor. Det finns många saker och egenskaper hos dig som intresserar mig vilket är anledningen till att du finns i mitt fokusområde 🙂 Du får gärna ringa mig så snart du kan 070-3820470 MVH LindaBjörklund

 10. Carola

  Hej!
  Jag undrar om du fortfarande tar emot klienter för distanscoaching? Är det bara via Skype eller gör du det via mejl också? Vad kostar det?
  Hälsningar Carola

 11. Rebecca

  Hej,
  Behöver du hjälp med att uppdatera jennyeklund.se med nya texter?
  Jag är en frilansskribent med över 11 års erfarenhet.
  Jag kan skriva originella produktbeskrivningar och artiklar.

  Återkom gärna om ni behöver min hjälp!

  Tack,
  Rebecca frilansskribent
  Tel: 08-55922800

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *