Ansökningar, teamwork och tidspress

Business Woman trying to be success

Stolt och utmattad pustar jag ut efter två veckor i ansökningsvärlden. Har bistått ett nytt, spännande samarbetsprojekt med projektskrivningar och en Vinnovaansökan (FRÖN, för ökad innovation i offentlig sektor), som vi skapat i rekordfart.

Att samordna och balansera många olika personers input till ett och samma dokument, där varje innebörd dessutom vägs på guldvåg efter hur relevant det kan tänkas vara, och samtidigt hur kort det kan uttryckas (eftersom det finns starka begränsningar i antal tecken i de där ansökningsformulären), kräver sin insats. Så just nu säger jag förstås: ALDRIG mer! Det är roligare att göra, än att söka medel för att göra…

Men, ge mig några dagars återhämtning så låter det säkert annorlunda.

Men fira ska vi definitivt göra hur som helst. Teamwork under tidspress ger ofta strålande resultat! Alla tvingas fokusera på och leverera det viktigaste. Och man lär snabbt känna varandra. Se där, ett tips på teambuildning: skapa en ansökan eller något annat byråkratiskt dokument ihop. Jag lovar att ni får adrenalin, många skratt och blir galet frustrerade tillsammans.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *