Webbutbildning dag 1

Vi har inlett en intensivutbildning, eller föreläsningsserie, på temat Säljande webb. Uppdraget kommer från Företagarna, projekt BAIT tillsammans med Utveckling Nordmaling och riktar sig till företag som vill utveckla sin webb att bli mera lönsam.

Fyra träffar hålls på lika många veckor, och kombineras med enskild handledning för varje deltagande företag, och en kurswebbplats på Ning, där vi kommunicerar nästan dagligen.

Sällan man få vara inblandad så länge i en process, ofta handlar våra uppdrag om göra en inspirationsföreläsning, utan att vi vet eller får följa med i vad som händer efteråt. Det är så intressant att få vara mer delaktig i utvecklingen för deltagarnas olika webbprojekt! Ska bli spännande och se hur långt vi kommer på en månad.

Några deltagare kommer också från Finland, vilket gör det här till en extra stor utmaning. Att hålla en heldagsföreläsning med övningsuppgifter och diskussion, med både deltagare i rummet och deltagare via länk i Adobe Connect – samtidigt – var inget jag provat på tidigare. Kände mig stundtals som en tv-kommentator, och konstaterar att det verkligen finns för- och nackdelar med att kunna använda teknik för distansarbete, och att få träffas i möten öga mot öga.

Här är lite bilder från dagen: (Klicka på dem så blir de större och går att se i ett bildspel, pil på sidorna)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *