Veckan som gått

Det här har varit en sån där jobbvecka som jag älskar. Variation, inspiration och ett smörgåsbord av olika uppgifter. (Då hinner jag aldrig bli less.)

Måndag: Projektplaneringsdag med ”Västerbotten – berättarnas län” i vackra fyren i Bjuröklubb. Riktlinjer för kommande år drogs upp.

Tisdag: Höll en utbildningsdag i att Skriva för webben, för engagerade webbredaktörer i Storumans kommun. Läs mer om workshopen här.

Onsdag: Klienter och tänkvärda behandlingar på förmiddagen. Research inför moderatorsuppdraget vid invigningen av SEE hållbarhetsvecka på eftermiddagen, och lite webbuppdateringar på mina olika sajter.

Torsdag: Förmiddagsmöte med Umeå kommun, om ett föredrag kring drömmar & mål som de är intresserade av att jag håller på kommunens hälsodagar i höst. Eftermiddagsmöte med upptakt på Krenova, där jag kommer att vara en av de konsulter som ska stötta kreatörerna i Krenovas inkubatormed företagsutveckling under 2012 och 2013.

Krenovaavtal

Fredag: Filar på min egen jobbstory, till storytellingutbildningarna nästa vecka (jisses vad man blir hemmablind). Lunchdate med världens bästa kollega (=maken). Eftermiddagssession med nya coachklienter från BIC Factory: Språkkonsulterna Bättre Text AB. Lisa Rönnblom och Hanna Selinder har ett fantastiskt driv, jag känner på mig att de kommer att uträtta stordåd. Och så är de språknördar som jag, sånt älskas alltid. Peppande möte!

Perfekt avslutning på veckan.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *