Utmanande och älskade KI-kurser igen

Alltså, jag måste säga det igen: jag bara älskar att ha supersmarta och ambitiösa kursdeltagare som utmanar mig på alla plan. Ännu en favorit i repris, under mars månad håller jag två nya kursomgångar i kommunikation med medicinska doktorander på Karolinska Institutet i Stockholm, kursdeltagare från världens alla hörn.

Det finns nästan inget roligare än att ha supersmarta och ambitiösa kursdeltagare som utmanar mig som kursledare på alla plan. Jag ska utbilda deltagarna, som är medicinare världens alla hörn, hur man skriver pressmeddelanden och kan kommunicera sin forskning på ett sätt som når fram och är enkelt att förstå. På köpet får jag lära mig massor om nya sätt att bota sjukdomar, genforskning, medicinska metoder och folkhälsa. Jag börjar lära mig vad vissa termer heter på engelska, så förhoppningsvis blir det lite lättare att hänga med i alla språkliga vändningar än förra gången.

Här är lite bilder från en av dagarna, där vi jobbade med både muntlig och skriftlig presentation:

KI-doktorander3

KI-doktorander5

20140311_150155_resized 20140311_150216_resized IMG_20140312_141154_resizedKI-doktorander2

KI-doktorander1

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *