Uppiggande i vintermörkret

Jag har hållit många utbildningsdagar inom Sprind Kompetens AB under de senaste veckorna: i kommunikation, ledarskap, projektarbete och storytelling. På Sprind-sajten kan man läsa mer om det.

Det har varit intensivt, kreativt och inspirerande förstås, men ibland blir man också lite trött och sliten. Och då kan jag lova att dessa fantastiska glitterskor piggar upp i vintermörkret! De satt på kursdeltagaren Lena Öhlund (verksamhetsledare på inkubatorn BIC Factory) under vår avslutningsdag i storytellingutbildningen, och gjorde mig extra glad hela dagen.

Kan man annat än älska dem?

Men idag ska jag vara ledig för att fira min födelsedag genom att kolla på premiären av efterlängtade The Hobbit! En eftermiddag när barnen är i skolan. Vardagslyx och också mycket upppiggande. 🙂

glitterskor

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *