Träffar om sociala medier i Umeå

Nu startar vi Social Media Club Umeå! Lunchträffar med informella föredrag, kunskapsutbyte och kontaktskapande för alla som är intresserade av eller jobbar med sociala medier.

Sociala media har exploderat i omfattning och utveckling de senaste åren. Bloggar, mikrobloggar, RSS, musik-, video- och fotodelartjänster, communitys och annat – nya tillkommer ständigt.

Vad kan man använda sociala medier till? Vilka trender finns, vilka möjligheter ser vi och vilka fallgropar bör man undvika?

Ett sätt att lära sig mer inom området är genom lunchträffar där vi delar med oss av våra kunskaper inom sociala media, utbyter erfarenheter, tips och nätverkar. Vi träffas första fredagen i varje månad från och med september 2009, och kombinerar god mat med trendspaningar och korta informella föredrag på olika teman.

Såväl nybörjare som ”experter” inom området är hjärtligt välkomna! Mer information om datum och teman för luncherna finns på evenemangssidan för träffarna på Facebook.

/Jenny Eklund, Anders Carlsson och Anja Säker.

Bakgrund

Initiativet till lunchträffar med sociala medier som profil kommer från Annika Lidne (Disruptive Media) i Stockholm. Stockholm Social Media club hittar du också på Facebook.

Andra systergrupper:
Social Media Club Skåne
Göteborg
Östergötland (Norrköping / Linköping)

Titta också gärna på den här filmen, en enkel förklaring till hur sociala medier fungerar:

2 reaktioner till “Träffar om sociala medier i Umeå”

  1. Pingback: Den digitala parkbänken » Noterat

  2. Monica

    Vilket bra initiativ! Det låter superintressant. Lycka till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *