Tjusigt och spännande uppdrag på Grand

 

De senaste dygnen har jag varit helt uppslukad av månadens mest krävande och spännande uppdrag: som konfrencier för invigningen av Västerbottensdagarna på Grand Hôtel i Stockholm.

Temat för dagen var Västerbottens kreativa näringar – introduktion till en global framtidsbransch, och dagen var full av exempel och diskussioner från olika aktörer inom området, alltifrån offentlig verksamhet till privata satsningar.

Alla som arrangerat såna här tillställningar vet att det är mycket som ska klaffa. Researcharbete, programplanering, manus, introduktion och frågor till deltagande talare och föreläsare, logistik, teknikfix… Vi (jag och kollegan Nicke Lundmark från WDO) jobbade i princip non stop från måndag eftermiddag till tisdag natt, så jag är lite för mör för att komma med någon utförlig rapport.

Dagens värdar på Grand: Nicke Lundmark och Jenny Eklund
Dagens värdar: Nicke Lundmark och Jenny Eklund. Foto: Mariann Holmberg, Länsstyrelsen.
David Eriksson och Roger Stigehäll från North Kingdom intervjuas av Jenny Eklund. Foto: Mariann Holmberg, Länsstyrelsen.
David Eriksson och Roger Stigehäll från North Kingdom intervjuas av Jenny Eklund. Foto: Mariann Holmberg, Länsstyrelsen i Västerbotten.

Men jag kan förstås bjuda på lite fler bakom kulisserna-bilder från dagarna, tagna med min mobilkamera. Tjusigare omgivning som den i Spegelsalen på Grand har jag nog aldrig haft på ett uppdrag… (Bilderna ska uppdateras till denna nya sajt. Kommer under juli)

Läs mer

2 reaktioner till “Tjusigt och spännande uppdrag på Grand”

  1. Linda

    Skithäftigt!! 😀

    Jag är så stolt över min duktiga storasyster!

    Kram, kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *