Tjänster och presenter

Tjänster och gentjänster är mycket roligare än vanliga jobbuppdrag!

Jag hjälpte Bilbolagets Patrik Öström härom veckan, med lite feedback på företagets nya fräscha webbplats. Både ros och förbättringsförslag fick webben av mig, och mottogs med stor entusiasm (sånt gillas förresten verkligen; när människor på allvar vill få feedback för att höja ribban på sin verksamhet ytterligare).

Idag kom en rolig tackpresent med posten! Ett surviaval kit för kyliga dagar med raraste mössan ever, tuggummipaket och isskrapor. ”Jag hoppas att de ska vara lika värmande som de ord vi fick av dig.”

Oväntade presenter gör mig barnsligt förtjust. Dessutom tänker jag att det är smart jobbat av ett företag: att göra produkter som man blir glad i hjärtat av och vill sprida vidare. (Trots att man som jag inte ens är intresserad av bilar!)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *