Tacksam över alla jag får möta

Idag är det Thanksgiving i de delar av världen som firar den högtiden. Vilket passar bra i det state of mind jag befinner mig i just nu. Är så tacksam för alla människor jag får möta i mitt jobb! Alla klienter, samarbetspartners och alla fantastiska kursdeltagare, som gång på gång visar mod, kreatitivitet och medmänsklighet på de mest roliga och berörande sätt.

Och så är jag tacksam för att jag valde att ha det här som jobb; att få bidra till andra människor utveckling. Det ger mig kraft och inspiration och uthållighet alla de gånger som man fastnar i seg administration eller funderar över tillståndet i världen och meningen med allt.

Igår fick jag skratta och gråta till mina kursdeltagare i storytellingutbildningen från Skellefteå kommun när de framförde sina historier om alltifrån 25-årsjubileum, träproduktion och nykterhetsivrande präster till roliga timmen, tillhörighet, folkmord, stadsplanering och ovanlig faderskärlek.
(Och dessutom köpa vackert julpynt från designshopen på Nordanå.)

Fin dag.

Skeakommun_storytelling2013

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *