Sociala medier – något för mig?

kikarmanVad är egentligen sociala medier? Vilka möjligheter och utmaningar skapar den sociala webben för oss idag, såväl i jobbet som privat?

Idag har jag haft förmånen att få hålla ett föredrag om sociala medier för engagerade småföretagare på BIC Factory i Umeå.

Två timmar hade jag till förfogande, ändå kändes det som vanligt som om tiden inte räckte till allt man ville hinna med. Diskussionerna efteråt hade förstås kunnat varit längre – ämnet engagerar och intresserar många! Så jag ser fram emot en fortsättning, både här och på premiärlunchen om sociala medier på fredag.

Det är så kul att få vara med när människor kommer på vad de skulle kunna använda sociala webben till!

Ungefär såhär såg presentationen ut. (Jag har kortat lite, och de konstiga ”stavfelen” och förskjutningarna är tyvärr ett resultat av Slideshares behandling)

Ni som var med (ja även andra förstås), dela gärna med er av era tankar efter föreläsningen. Vilka tips, idéer och frågor har du fått?

6 reaktioner till “Sociala medier – något för mig?”

 1. Anna

  En mycket inspirerande föreläsning av Jenny som är mycket pedagogisk och gör det lätt att förstå både värdet av och hur man kan hantera sociala media.
  /Anna

 2. Pingback: Twitter Trackbacks for Sociala media - föredrag | Konkret idé & kommunikation [konkretide.se] on Topsy.com

 3. Pingback: Noterat | Den digitala parkbänken

 4. Lena Öhlund

  >såå ledsen att jag missade den. Mitt eminenta projektledarstöd (Magdalena) har sammanställt utvärderingarna som var toppenkanonish!!!
  Lena Öhlund, verksamhetsledare BIC Factory

 5. Ann-Sofie

  Hej Jenny!

  Jag tycker ditt föredrag ser riktigt intressant ut, och jag tror att vi vill anlita dig som föredragshållare nu när vi ska möta våra kunder på nya sätt. Men jag hittar inte mailadressen, hur kommer jag i kontakt med dig?

  Vänligen
  Ann-Sofie U

 6. Ann-Sofie

  Ursäkta, jag är inte så hemma på detta som du märker, nu upptäckte jag kontaktfliken. Mail kommer inom kort.

  /A

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *