Smitta som sprider sig

Under våren är jag delaktig i att genomföra en förstudie, och största delen i mitt uppdrag går ut på att intervjua en sisådär 25-30 personer som jobbar med innovations- och utvecklingsfrågor. Mycket pusslande i kalendern och många möten i olika konstellationer blir det. Och massor av material att bearbeta.

Jag märker att nyfikenheten och de gamla journalisttakterna alltjämt sitter i; jag är så uppriktigt intresserad av det mesta som människor har att berätta – om de själva tycker att det dom säger är viktigt. När någon verkligen brinner för sitt ämne smittar det direkt! Gillar´t. Det är precis som jag alltid säger på kommunikationskurser; ett äkta engagemang är halva budskapet.

whiteboard_meeting_small
Ögonblicksbild från eftermiddagens inspirerande möte

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *