En sak i taget är inte riktigt min grej. Tycker om att ha många olika järn i elden, frihet för mig är förändring, variation och utveckling. Här är några av de satsningar som jag just nu är engagerad i – på olika sätt:

VLLkonf_moderatorJennyFöretag

Har framför allt två verksamheter som jag gör uppdrag inom:

Jag är också delägare i andra företag och sitter med i olika styrelser.

Just nu jobbar jag mest med

Workshops och utbildningar: Här finns en sammanställning av de aktuella kurser och uppdragsutbildningar som jag jobbar med 2016-2017.

Inspirationsföreläsningar (läs mer om innehållet i föreläsningarna här)

  • 12 misstag att undvika om du vill bli en superkommunikatör
  • Corporate storytelling – berättelser som berör
  • Mer drömliv, mindre vardagsstress. Om 10 sätt att sluta slösa på sin personliga energi.
  • Första hjälpen för utbildare

Processer: Jobbar som facilitator (t.ex som processledare) och kommunikationsstrateg för att bidra till att satsningar, ansökningar, personaldagar, information, utbildningar och arrangemang får bästa möjliga utfall. Längre uppdrag 2016: Leder partnerskapsprocesser för och med bland annat Västerbottens läns landsting, Umeå Energi, Roche och xxx.

Coachning: Personlig coachning passar dig som vill utmanas och utveckla det just du ska göra – såväl privat som i din yrkesroll. Ledarcoach och professionell coach i olika sammanhang. Tar emot nya klienter på distans i mån av tid.

Superkommunikatörsträning: Individuellt träningsprogram med personlig feedback för den som vill vässa sina förmågor att nå ut med ett budskap.

På scen: Moderatorsuppdrag i vissa utvalda sammanhang

Mer effekt: Jag är grundare av konceptet Mereffekt.nu, som erbjuder tidlösa tips och inspiration till alla som vill få ut mer av livet och jobbet. (Aktivt 2010-2015. Här kan du läsa alla krönikor och texter)

  • Inspirationsutskick (gratis) och Effektboken (e-bok)
  • Tiodagarsutmaningen (snabb webbkurs)

Läs mer