“Vad gör du egentligen? Du verkar ha så många olika saker på gång.” En kommentar jag ofta får. Och det är helt sant (och nödvändigt, för förändring och variation ger utveckling för mig). Här är några av de satsningar som jag just nu är engagerad i – på olika sätt:

Jenny EklundUtbildningar

Företag

Mina egna uppdrag som processledare, föreläsare, kommunikationsstrateg och coach görs främst genom det egna företaget Sprind ABJag är också delägare i andra företag och sitter med i olika styrelser.

Övrigt

Just nu jobbar jag mest med

Workshops och utbildningar
Här finns en sammanställning av de kursdelar som jag jobbar med i vår utbildningsbuffé.

Inspirationsföreläsningar
– 10 tips för att sluta slösa på din personliga energi
– Effektfulla presentationer – så undviker du de vanligaste misstagen och når fram med ditt budskap
– Corporate storytelling

Konsultation
Facilitator (t.ex som process- eller projektledare) och kommunikationsstrateg som kan bidra till att satsningar, ansökningar, personaldagar, information, utbildningar och arrangemang får bästa möjliga utfall.

Mer effekt
Jag är grundare av konceptet Mer Effekt, som erbjuder tidlösa tips och inspiration till alla som vill få ut mer av livet och jobbet.

  • Inspirationsutskick (gratis) och Effektboken (e-bok)
  • Tiodagarsutmaningen (snabb webbkurs)

Personligt stöd

Coachning och handledning
För dig som vill utmanas och utveckla det just du ska göra – såväl privat som i din yrkesroll eller i ditt företag. Tidigare jobbat som ledarskapscoach i våra ledarprogram samt affärscoach på inkubatorerna BIC Factory och Krenova. Numera tar jag emot nya klienter i mån av tid.

På scen

Moderatorsuppdrag i vissa utvalda sammanhang

Läs mer

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>