Aktuella satsningar

Home / Aktuella satsningar

En sak i taget är inte riktigt min grej. Tycker om att ha många olika järn i elden, frihet för mig är förändring, variation och utveckling. Här är några av de satsningar som jag just nu är engagerad i – på olika sätt:

VLLkonf_moderatorJennyFöretag

Mina egna uppdrag inom utbildning, kommunikation och coachning görs främst genom det egna företaget Sprind Kompetens. Processledning och innovationsarbete i organisationer har vi samlat i OC Process & Innovation Partners. Jag är också delägare i andra företag och sitter med i olika styrelser.

Övrigt

Just nu jobbar jag mest med

Workshops och utbildningar: Här finns en sammanställning av de aktuella kurser och uppdragsutbildningar som jag jobbar med 2015-2016.

Inspirationsföreläsningar (läs mer om innehållet i föreläsningarna här)

  • 12 misstag att undvika om du vill bli en superkommunikatör
  • Corporate storytelling – berättelser som berör
  • Mer drömliv, mindre vardagsstress. Om 10 sätt att sluta slösa på sin personliga energi.
  • Första hjälpen för utbildare

Processer: Jobbar som facilitator (t.ex som processledare) och kommunikationsstrateg för att bidra till att satsningar, ansökningar, personaldagar, information, utbildningar och arrangemang får bästa möjliga utfall. Längre uppdrag 2015: Kartläggningar och förstudier, bland annat för Umeå Energi & Västerbottens läns landsting samt Uminova Innovation. Ledarskapsprogram för Bilfrakt.

Coachning: Personlig coachning passar dig som vill utmanas och utveckla det just du ska göra – såväl privat som i din yrkesroll. Ledarcoach och professionell coach i olika sammanhang. Tar emot nya klienter på distans i mån av tid.

Superkommunikatörsträning: Individuellt träningsprogram med personlig feedback för den som vill vässa sina förmågor att nå ut med ett budskap.

På scen: Moderatorsuppdrag i vissa utvalda sammanhang

Mer effekt: Jag är grundare av konceptet Mereffekt.nu, som erbjuder tidlösa tips och inspiration till alla som vill få ut mer av livet och jobbet.

  • Inspirationsutskick (gratis) och Effektboken (e-bok)
  • Tiodagarsutmaningen (snabb webbkurs)

Läs mer

 

 

 

 

Kontakt

Skicka ett meddelande om du snabbt vill komma i kontakt med mig, så återkommer jag snarast till dig!

Ej läsbart? Byt text. captcha txt