En sak i taget är inte riktigt min grej. Tycker om att ha många olika järn i elden, frihet för mig är förändring, variation och utveckling. Här är några av de satsningar som jag just nu är engagerad i – på olika sätt.

Företag: är grundare och delägare i två bolag just nu:

Sprind är mitt eget personliga företag, där jag coachar klienter i utvecklingsprocesser, föreläser om förändringsfrågor samt utför uppdrag som moderator.

OC Transformation Partners innehåller vårt konsultnätverk av proffsiga, drivna och trevliga process- och projektledare. Själv bidrar jag som organisatör i OC samt är ansvarig för partnerskaps- och utvecklingsfrågor. OC faciliterar partnerskapssatsningar mellan offentlig och privat sektor, och leder förändringsfrågor och innovationsprocesser i organisationer vi arbetar med.

Jag är också involverad i andra företag på ett hörn, och sitter med i olika styrelser; bland annat Västerbottens Handelskammares södra krets.

Tidigare satsningar

Jag är bland annat grundare av konceptet Mereffekt.nu, som erbjöd tidlösa tips och inspiration till alla som vill få ut mer av livet och jobbet. (Aktivt 2010-2015. Här på min blogg har jag samlat alla krönikor och texter). Information om satsningen eller boken Skriv ditt liv finns här, och hela serien av radioprogrammen Så var det då finns också uppladdade på denna sajt.