Nytt projekt: Effekt!

Tillsammans med några kollegor har jag i dagarna startat ett nytt projekt: Effekt. Ett koncept som står för praktisk personlig utveckling – som ger effekt.

Som många redan vet, är jag mycket intresserad av allt som kan leda till utveckling. En av de mest effektiva metoderna som jag stött på är just coachning. Och på vägen till professionell coach har jag mött många likasinnade personer, som alla delar intresset för vikten av personlig utveckling.

Så nu är vi några personer som vill sprida ordet vidare, och därför drar vi igång Effekt. Såhär skriver jag om satsningen på den nya samlingsbloggen som hade smygpremiär härom dagen:

”Vi tror att det är många som är intresserade av samma ämne och vi vill dela tankar och praktiska tips tillsammans med er. Målet är att utvecklas och få ut det bästa möjliga av det liv vi lever – såväl privat som i jobbet. Vi är övertygade om att vi människor kan uppnå mycket mer av vår potential!

Vi bjuder därför in till:
– En samlingsblogg med olika skribenter och gästbloggare.
– Månatliga temaluncher på olika håll i Sverige, till att börja med i Umeå, Stockholm och Örnsköldsvik. Fritt inträde (maten betalar du själv). Vi bjuder på intressanta samtal eller föredrag.
– Diskussioner på vår Facebooksida.

Det vi tar upp kommer att vara så konkret och realistiskt som möjligt. Inget flum, inga klämkäcka floskler, utan effektivt och tillgängligt. Praktiska tips och tänkvärda tankar som varken väjer för mörkret eller ljuset i tillvaron.

Välkommen att delta du med!

/Jenny Eklund, initiativtagare och redaktör för Effekt.”

PS: Hör av dig om du vill bidra med innehåll i samlingsbloggen! Tillsammans ger mer.

Adress: http://mereffekt.nu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *