Presentationsdag med Krenova

Söndag 31/10 tillbringade vi med kreatörer som går Krenovas entreprenörsprogram i Luleå och Umeå. Kursdagen hölls på Medlefors folkhögskola i Skellefteå och min insats handlade om presentation och kommunikation.

Halva dagen var det undervisning och övning presentationskonst – och andra halvan gällde det kontakter med media. Men allt bygger på ungefär samma princip: hur ska jag kunna få ut mitt budskap och nå fram på ett så intressant och effektivt sätt som möjligt?

För att utmana mig själv bestämde jag mig för att inte använda en enda powerpointbild på hela dagen. Så det blev old school: prat, skriva på tavlan och fullt med övningar. Och så fem minuter från den där TED-filmen om hur vi bäst inspirerar andra, som jag är så förtjust i.

Bilder från dagen:

(Klicka på en bild så visas ett bildspel med hjälp av en pil som dyker upp i bildens kant.)

 

Relaterade inlägg:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *