Böcker, Skriv ditt liv

Skriv ditt liv – handboken

Varje människa bär på en unik historia. Den här boken hjälper dig som vill ha tips och råd i processen att berätta om ditt liv.

”Många bär på en dröm om att dokumentera sin livshistoria. För sig själv eller för nära och kära. Men det kan vara svårt att komma igång eller att få historien färdig. Annat kommer emellan.
För dem och alla andra som berätta sitt liv har Jenny Eklund skrivit den här inspirerande och uppmuntrande handboken. Här finns handfasta råd om att börja och avsluta, om att bygga upp och strukturera berättelsen och här finns tips och frågor att inspireras av under processen. Inte minst påminner Jenny Eklund om hur viktigt det är att inte ge upp längs vägen. Boken är användbar för att presumtiva livsberättare, vare sig man vill skriva på egen hand eller tillsammans med andra.”

Skriv ditt liv (2011) är en ombearbetning av en tidigare bok med samma titel som Jenny Eklund skrev 2006. Båda bygger på hennes erfarenheter av flera års arbete med hundratals livsberättare.

Vill du köpa boken? Finns att beställa via internetbokhandlarna. Köp Skriv ditt liv från Bokus eller köp boken från Adlibris.

FAKTA
Läs mer

Om författaren Jenny Eklund

Bilder från releasefesten för Skriv ditt liv-boken och temadagen om livsberättande, oktober 2011, och radiointervju om livsberättelser.

De bästa tipsen om hur du gör en livsberättelse hittar du här.

Om självbiografiskt skrivande och berättande: Här finns alla Jennys blogginlägg som handlar om livsberättande.

Om EU-projektet Skriv ditt liv och den gamla handboken.

Related Projects