Personaldag med Region Västerbotten

Region Västerbotten samlade idag alla sina medarbetare i länet för en personaldag. På schemat stod uppföljning av värdegrundsarbete (som man jobbat med över ett år), genom jobb med varumärke, värdskap och storytelling. Själv var jag inbjuden för att bidra med det sistnämnda; en kortare inspirationsföreläsning om corporate storytelling och en längre workshop med personalgruppen.

På vilket sätt kan ett regionalt organ berätta om sin verksamhet på ett sätt som når fram? Vad är viktigt för medborgarna i länet att få veta mer om? Utifrån de identifierade värderingarna och hindren; hur kan personalen bli bättre på att tydliggöra vad man gör (och vill göra) för skillnad? Det var några av de frågor vi jobbade med under dagen.

Nu älskar jag ju livet som företagare, och skulle inte vilja byta det mot något annat. Men idag kunde jag ändå konstatera, att om jag någon gång skulle vilja ha en anställning, och för alla som vill ingå i ett givande sammanhang, så är Region Västerbotten faktiskt en riktigt intressant miljö. Inspirerande, respektfullt och engagerande stämning – och en personalgrupp som verkligen vill utveckla och göra skillnad för människorna i vår region!

Jenny_Vindeln

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *