På gång 2011

2010 blev ett händelserikt år för Headway. 2011 fortsätter arbetet med kommunikation, arrangemang och utbildning på olika sätt. Här är några saker som händer under våren:

Arrangemang

Ny version av boken Skriv ditt liv

Femte upplagan av handboken Skriv ditt liv är snart slut på förlaget, och nu är det dags att göra en ny version av boken. Omarbetad text och mindre format ska det bli. Målet är att den nya boken ska vara klar till årets Bok- och biblioteksmässa i Göteborg i höst.

Berättarprojekt: På Ametisten i Solna startar projektet Berätta ditt liv, och vi är med från start till mål, och hjälper till med såväl projektplanering som utbildningar av och stöd till personalen.

Utbildningar

  • Inspirationsworkshops i presentationskonst och målfokusering blir det med både företagare och organisationer, till exempel Vårdförbudet på Gotland.
  • Utbildningar i webb och sociala medier är inbokade, för bland annat Guldriket.

Informationen uppdateras allteftersom

Nya vägar

Utvecklingen fortsätter också på fler områden än inom företaget Headway:

Good Heart: Jenny har blivit delägare i ett nytt företag som håller på att växa fram. Arbetet med att bygga upp Good Heart Company med flera olika verksamhetsgrenar pågår för fullt. Vi släpper mer information i slutet av februari 2011!

Smarta möten blir ett koncept inom Good Heart, och drivs av Jenny Eklund och Annelie Lindström. Läs mer på www.smartamöten.se.

Effekt: Effektluncherna blir mer regelbundna och får större spridning.
I Umeå träffas vi första tisdagen i varje månad på Norrlandsoperans restaurang. Här kan du se den nya Effektfilmen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *