Historier om yxjagade besökare, passionerade mjölkförespråkare, färgsprakande affärsidéer, modiga cancerfamiljer, knepiga kunder, hållbara arbetssätt och motgångar som övervunnits: ja dessa två senaste kursdagar har varit fulla av berättelser som berör.

storytellinggruppen i Umeå 2013

Det är alltid lika fascinerande, roligt, utvecklande och tankekrävande att få vara med stöta och blöta berättelser med våra kursdeltagare i storytellingutbildningarna – och följa dem i deras våndor och glädje i skapandet.

Den här gången var vi i Umeå och Brännlands värdshus igen, tillsammans med 12 härliga människor. Här är Design Maddes reflektioner från kursen, och här är lite feedback från Facebook:

FB-feedback_storytelling

 Fler bilder från dagarna:

storytelling_in_action

ovning

ovning2

prat

samtal2

ovning3

Recommended Posts
Showing 2 kommentarer
pingbacks / trackbacks
  • […] Det är alltid lika fascinerande, roligt, utvecklande och tankekrävande att få vara med stöta och blöta berättelser med våra kursdeltagare i storytellingutbildningarna – och följa dem i deras våndor och glädje i skapandet. Den här gången var vi i Umeå och Brännlands värdshus igen, tillsammans med en ny kurs med 12 härliga människor. Läs mer om feedbacken från kursen här. […]

  • […] när vi filmat och publicerat) från alla deltagarna! Varje gång det händer så känns det ju verkligen såhär. Jag får mer ut av att hjälpa andra skapa sina storys än att hitta på […]

Lämna en kommentar