Nytt år, nya uppdrag

2010 blir ett intressant år för oss. Två stora förändringar sker, framför allt för mig (Jenny):

1) Jag tar paus från uppdraget som huvudredaktör för Minabibliotek.se för att i stället ägna större delen av arbetstiden åt den egna verksamheten. Det finns massor av idéer för utveckling av företaget och nu ska jag äntligen få tid och möjlighet att genomföra dem också!

Mer nyheter om det publiceras här på sajten så småningom.

2) Jag har fått äran att samordna arbetet med Littfest – Umeås internationella litteraturfestival 2010. Boka in datumet i kalendern redan nu: 9-10 april 2010. Littfesten har funnits i några år och ska fortsätta växa till en litteraturfestival att räkna med! Under 2010 ska evenemanget ske i samarbete med utdelandet av Umeås Novellpris.

Mitt främsta mål med Littfesten är förstås att få så många som möjligt att känna sig delaktiga i att skapa innehållet i festivalen. Därför vill jag redan nu uppmana alla som älskar ord och litteratur att följa och delta i förberedelsearbetet via sociala webben också: På vår fanpage på Facebook, på Twitter via hashtag #Littfest och via bloggen som kommer på Littfesthemsidan.

Så nu jobbar jag för fullt med att både avsluta tidigare jobb, och påbörja de nya. Kom gärna med synpunkter och idéer på framtida verksamheter!

tummen upp
Tummen upp för nya utmaningar

En reaktion till “Nytt år, nya uppdrag”

  1. Pingback: 2009 i sammanfattning | Konkret

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *