När allt faller på plats

ego_spirit_paper

Lycka! Idag känner jag mig som en männisch igen, efter tre veckor däckad i flunsan och dess efterdyningar.

Det var lite som en nära-döden-upplevelse. Och med samma effekt: många stunder att fundera på vad som är viktigast i livet och ett framväxande beslut att inte slösa någon mer tid och kraft på oväsentligheter, ”måsten”, eller saker jag egentligen inte behöver göra men säger ja till av bara farten ändå.

Många av oss lever för stor del av livet i framtiden. ”Om jag bara…. DÅ skulle jag…” Jag tänker inte längre vänta tills drömmarna slår in. I stället tänker jag leva precis det liv jag vill ha, här och nu. Inte sen.

Så nu blir det lite omprioriteringar under 2014. Häpp!

StartOfANewJourney

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *