Moments i Ö-vik

”Moments är stunder fyllda av glädje, livskraft, energi och inspiration”. Moments är namnet på de inspirationsträffar som ordnas i Örnskölkdsvik av Victoria Kjellqvist och Gabriella Röschmann. Jag var inbjuden till årets andra träff igår ikväll, för att hålla en inspirationsföreläsning om hur man kan få mer effekt i sin vardag, och det blev verkligen en energifull och glädjerik kväll i vackra Örnsköldsviks folkhögskola!

Moments_reklam

Moments_hus

Moments_trio

Moments_shotsI föredraget bjöd jag på den här föreläsningen; med 12 konkreta tips med pepp för alla som känner sig lite deppade över att drömlivet ligger ganska långt från verklighetens vardagsslit. Här kan du läsa mer om föredraget och även se bilder från presentationen.

Moments_foredrag

Underbart positiv feedback från arrangören efteråt, som gjorde mig så glad:

”Vi vill tacka dig för att du tog dig tid att komma ner och tala för oss. Stort tack och wow! Vad bra du är!
Det är så behagligt att lyssna på dig och du förmedlade så många användbara tankesätt att applicera på det egna livet. Jag känner mig inspirerad och stark efter din föreläsning. Det är som att det du säger sugs in i inte bara hjärnan, utan kroppen också. Knasig förklaring, men det är så det känns.
Det var så härligt att se att alla lyssnade så intensivt och det kändes att de verkligen tog till sig budskapet. Det var mycket, mycket uppskattat.”
/Victoria Kjellqvist
Moments_present

PS: Väldens godaste present: ekologiska crackers, riktig lemonad och helt ljuvlig apelsin-hasselnöts-chokladkräm…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *