Moderatorsuppdrag med utmaningar

8 miljoner kronor har Region Västerbotten bestämt sig för att dela ut till projekt inom kulturella och kreativa näringar. Med anledning av detta arrangerades en konferensdag i ämnet i Lycksele 4 maj 2011.

Dagen kunde också ses som en uppföljning från Västerbottensdagarna på Grand tidigare år, och även denna gång blev jag glädjande nog anlitad som moderator. Här kan du läsa mer om Region Västerbottens satsning inom området.

Förmiddagen var intensiv och fylld med olika vinklingar på kulturella och kreativa näringar. Föredrag, exempel, samtalspanel och projektintervjuer. Sen var det tänkt att mitt uppdrag skulle vara slut, en workshopsledare var anlitad för eftermiddagens idésprutande. Problemet var bara att personen i fråga fick akut magsjuka…

Så hej och hå, det blev en hastig lunchplanering för att spåna och sy ihop eftermiddagens workshopövningar. Jag kanske är galen, men det är också då som jag tycker det är som mest spännande att jobba, under press där det bara måste bli något bra av det hela.

Och tack vare engagerade konferensdeltagare så blev också eftermiddagens övningar riktigt kreativa. Puh! 🙂

Här är lite bilder från verkstaden. Klicka på bilderna så kan du se dem i ett bildspel med hjälp av en pil som dyker upp i bildens kant:

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *