Omåttlig nyfikenhet och intresse av att hjälpa människor att komma till kärnan av det dom vill ha sagt, är det som driver mig som intervjuare.

Oavsett om det handlar om ett uppdrag som moderator, intervjuer till en webbartikel, ett radioinslag eller en livsberättelse, så är det alltid intervjupersonens budskap som är i fokus. Och tänk så lyxigt att få fråga människor om vad som helst (som de vill berätta om)! Personligen tycker jag det är lika roligt att få intervjua någon i enrum, eller inför flera hundra åskådare. Enda skillnaden är att det sistnämnda kräver betydligt mer förberedelse. ;o)

Några av mina verksamhetsområden där intervjuandet står i fokus:

Moderator

Läs mer om exempel från tidigare uppdrag, som konferencierjobb på konferenser och festivaler och scenintervjuer med Nyamko Sabuni, Annika Norlin och Linda Skugge.

Artiklar & inslag

En gång journalist, alltid journalist. Även om jag idag är min egen chef ger jag mig ofta i uppdrag att intervjua andra. Det blir till artiklar på Mer Effekt, filmer eller andra produktioner. Och radioinslag är fantastiskt kul att göra; här är några exempel på radioprogram jag gjort.

Livsberättelser

Via Dagar & Minnen erbjuder vi livsberättelser som tjänst. Vi intervjuar, fotar och producerar sen en bok om människors minnen och historier.

Utbildningar

Jag håller ibland utbildningar i presentationsteknik, våga tala, kontakten med medier och intervjuteknik. Gillar att hjälpa andra nå ut med sitt budskap.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>