Omåttlig nyfikenhet och intresse av att hjälpa människor att komma till kärnan av det dom vill ha sagt, är det som driver mig som intervjuare.

Oavsett om det handlar om ett uppdrag som moderator, intervjuer till ett webbinslag eller för internt bruk, så är det alltid intervjupersonens budskap som är i fokus. Jag har en intuitiv förmåga att ställa precis de frågor som läsaren eller publiken skulle vilja ha svar på, och att få intervjupersonen bekväm nog att öppna sig och plocka fram sina bästa argument. Personligen tycker jag det är lika roligt att få intervjua någon i enrum såväl som inför flera hundra åskådare.

Några av mina verksamhetsområden där intervjuandet står i fokus:

Moderator

Läs mer om exempel från tidigare uppdrag, som konferencierjobb på konferenser och festivaler och scenintervjuer.

Artiklar & inslag

En gång journalist, alltid journalist. Även om jag idag är min egen chef ger jag mig ofta i uppdrag att intervjua andra. Det blir till artiklar på Mer Effekt, filmer eller andra produktioner. Och radioinslag är fantastiskt kul att göra; här är några exempel på radioprogram jag gjort.

Utbildningar

Jag håller ibland utbildningar i presentationsteknik, våga tala, medieträning och intervjuteknik. Gillar att hjälpa andra bli mer vassa på att nå ut med sitt budskap.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>