Mer effekt-kurser

Skulle du vilja få ut mer av din tid, din energi och din vardag? Är du redo att se över ditt sätt att arbeta och leva och skapa dina egna vägar? Nu har jag skapat en kurs som ger konkreta verktyg för att med små förändringar uppnå stora resultat.

Här kan du läsa mer om kursen Mer effekt i jobbet och livet som jag utvecklat under de senaste årens arbete med Mer effekt.

Cradle of light

Under tre år har jag jobbat med konceptet främst på webben med inspirationsutskick och artiklar, men också på arbetsplatser och för team och företagare som vill utvecklas och få mer effekt i sitt jobb. Det handlar om hur man kan gå från stress och press till högre livskvalitet. Från tanke till handling och med små medel uppnå stora förändringar i hur man förhåller sig till sitt jobb och privatliv.

Nu kommer jag också att erbjuda Effektkurser för privatpersoner. Dels eftersom många har frågat efter det, men också för att jag längtar efter att hålla kurser där inte bara chefen valt att en anställd ska delta, utan för att man själv vill jobba med de här frågorna.

Under vårterminen kommer jag att köra helgkurser i Umeå, Sundsvall och Stockholm, och det ska bli spännande att få möta så blandade grupper!

Är du sugen på att delta, skicka ett mejl till mig personligen eller info @ mereffekt.nu.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *