Love is in the air

vigsel

Sommartider = bröllopstider, och själv har jag nu fått prova på rollen som vigselförättare vid ett antal bröllop. Det finns inget jag kan säga som inte låter futtigt såhär i ett blogginlägg, men jag kan bara konstatera att det är precis så speciellt och vackert att få viga människor, som jag trodde. Att få vara del av ett av livets viktigaste och mest kärleksfulla stunder, är STORT.

Det par som är själva anledningen till att jag tog steget, Hanna och Josef Lindell, blev porträtterade i Västerbottens Folkblad idag – där själva frieriet, bröllopsdagen och jag själv är omnämnda. En fin påminnelse om en mycket speciell dag, med vigsel på en vacker (och blåsig) strand i Höga kusten, och fest med strålande sol, spöregn, god mat och trevligt umgänge och genomtänkte tal. Jag klistrar in en kopia från artikeln här nedanför. Här, på bröllopsfotografens hemsida, finns också en rad vackra bilder från dagen samlade.

Vigsel2Vigsel3Vigsel4

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *