Linda Skugge och företagande

Å hej, vad det händer mycket just nu. Flera spännande uppdrag på gång, som vi snart kan berätta mer om. Och så en späckat veckoslut.

På fredag är det dags för andra träffen i Social Media Club Umeå. Vi tänkte försöka besvara några av de frågor som lämnades in, och alltså berätta lite mer om olika favorittjänster på nätet. Det finns ju massor, men RSS och Delicious är nog de jag använder allra mest och inte skulle klara mig utan.

På lördag är det invigning av Leia Accelerator. Företagshotellet med en massa smarta och kreativa kvinnor i Umeå, där det just nu pågår febril verksamhet att få ordning på de nyrenoverade lokalerna.

Vårt företag finns med under dagen på olika sätt. När det gäller sociala medier ska jag hålla ett kort föredrag under invigningsprogrammet och även bjuda in till ”drop-in-workshop” om vad man kan använda sociala webben till, tillsammans med kursledarkollegan Anja.

Men lördagens kanske mest intressanta uppgift blir en offentlig intervju: jag ska under en halvtimme ställa frågor till entreprenören och författaren Linda Skugge som är inbjuden gäst till eventet. Vi ska prata om företagande ur olika aspekter förstås.

Har du några förslag på frågor som du tycker att jag borde ställa till Linda? Skriv en kommentar eller mejla mig. Har redan fått ett gäng kreativa frågeförslag via Facebook och Twitter, fortsätt gärna fylla på!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *