Kärlekens representant

lions

Idag kom det ett dokument i brevlådan som känns riktigt betydelsefullt. Märkligt, coolt – och helt fantastiskt.

Man kan göra samhällsinsats och hjälpa sina medmänniskor på så många olika sätt. För mig har det ofta handlat om att hjälpa människor (eller organisationer) med deras problem. Utmaningar, hinder, kriser och dilemman som ska identifieras och lösas.

Just därför blev jag så innerligt glad när jag i somras fick ett oväntat brev, från två proffsiga personer och före detta klienter som jag coachat i olika sammanhang, och som nu ska gifta sig. De hade pratat helt fritt och kommit fram till att de önskade att just jag skulle viga dem, och undrade ödmjukt om det var något jag kunde tänka mig.

Och det var det. Verkligen.

Inte bara för att det gäller två otroligt fina människor som jag önskar all lycka. Eller för att det var rörande och hedersamt att bli tillfrågad. Utan också för att det känns som ett viktigt komplement till mitt övriga liv; att också fokusera på det kärleksfulla firandet mellan människor.

Så vi skred till verket för att undersöka hur sånt här går till. Nu, tre månader senare (och efter ett antal myndighetsbrev fram och tillbaka med frågor och kompletteringar för att se om jag skulle vara en värdig samhällsmedborgare och verkligen förstått förutsättningarna för detta hedersuppdrag) så kom idag tillståndet för det hela.

Känns stort, vackert och hedersamt och lite galet. Ser SÅ fram emot att få vara en del av små kärlekshögtider framöver.
Ikväll ska firas!

vigsel

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *