Höstens utbildningar och en underbar bild

Jag använder några regniga och kalla sommardagar åt webbfix och att planera inför höstterminens kurser och workshops (det vore för övrigt bra med ett bra svenskt ord för workshop, men jag tycker inte att ”verkstad” funkar så bra).

Passar som vanligt på att rensa bort det jag inte längre vill ägna mig åt och fokusera energin på de ämnen jag verkligen tycker om att hålla föredrag/övningar kring. Här är resultatet: Workshops på Sprinds webbsida.

Bilder är viktiga för mig, och jag lägger en hel del krut på att hitta bilder till webb och eventuella trycksaker som både är estetiskt tilltalande och symboliserar den känsla jag vill förmedla. Fina gratisbilder som är fria att använda finns ofta via Stock xchange om man har lite tålamod och letar noga, annars kan det vara värt att köpa loss enstaka godbitar via iStockphoto.

Som idag, när jag hittade den här godbiten, som jag är helt bedårad av. Symboliserar sååå mkt av det jag vill uppnå och hjälpa andra med. Och dessutom, med glimten i ögat.

(Upphovsrätten tillhör fortfarande iStockphoto, så jag får be om att bilden inte kopieras… Kan däremot köpas här.)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *