Förbereder mig på att möta Schlingmann

På fredag ska jag intervjua den här kontroversiella mannen från scen, under branschkonferensen Tell me a story i Berättarfestivalen i Skellefteå. Dags att läsa in mig lite mer på vad han egentligen står för, och förbereda lite intressanta frågor.

Har mycket jag skulle vilja diskutera med Per Schlingmann! Politiskt sett står vi långt från varandra, men jag har stor respekt för hans kommunikationsfärdigheter. Han har lyckats med något som både väcker avsky och beundran i olika läger:  att skriva om historien och ombearbeta varumärket för ett helt parti. Får se hur lätt eller svår han är att komma inpå livet bara, så att det kan bli ett intressant samtal för konferensdeltagarna – om storytelling, sanning, image och ordets makt.

Schlingmann

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *