Release för Skriv ditt liv-boken med temadag om livsberättelser

Oh what a day. Söndag 16 oktober ägnades åt releasefirande av nya Skriv ditt liv-handboken med tema livsberättelser på Västerbottens museum.

Först var jag nervös för att det skulle komma för få besökare för vårt ambitiösa program under temadagen. Sen blev jag nervös för att det skulle komma för många för att få plats i lokalen (Bio Abelli som vi höll hade endast 100 sittplatser).

Och det var precis på håret att det gick. Som mest var det smockfullt av extrastolar och folk som stod i gångarna. Men folk kom och gick under dagen så på det stora hela blev det alldeles… perfekt.

Det kändes väldigt konstigt att arrangera något för att fira sitt eget arbete. Ovant.

Men jag är stolt och tacksam, nöjd och glad över uppslutningen, över att ämnet intresserade så många, över att dagen blev precis så varierande som jag hoppades på och att så många människor ville dela med sig av sina intressanta historier inför publik! Och tack till Sensus och Västerbottens museum som ville samarrangera den här dagen med mig.

Nu ska jag sluta låta som en Oscarstalare som vill tacka allt och alla, och låter i stället bilderna tala för sig själv.

Klicka på bilderna så blir de större, och går att se i ett bildspel med hjälp av en pil som dyker upp mitt i kanten på bilderna.

En reaktion till “Release för Skriv ditt liv-boken med temadag om livsberättelser”

  1. Pingback: Handboken Skriv ditt liv har släppts | Premiss Förlag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *