Ibland räcker det med ett enda samtal

Feedback från en coachklient:

”Jag klev in i Jennys kontor och visste inte vad jag skulle förvänta mig. Jag tänkte, vad kan en person egentligen åstadkomma på en timme? Mina problem med mitt arbete kändes svårdefinierade och omöjliga att förändra. Jag var less, uppgiven, frustrerad och bitter. Efter en timme med Jenny klev jag ut positiv, energifylld och målmedveten. En effekt som också hållit i sig flera månader efter mötet. Vill du bryta en ond cirkel på jobbet skulle jag starkt rekommendera ett möte med Jenny.”
/Josef Lindell

Glad och stolt blir jag över att få såna här mejl, med feedback och rekommendation från en coachklient (som för övrigt var grymt trevlig och kompetent och som jag dessutom är imponerad över hur han så snabbt gjorde de förändringar som behövdes för att få en bättre jobbvardag).

För mig är det viktigast av allt; att coachningar/handledningar/utbildningar ger en effekt – på riktigt. Ibland är det processen som behövs, att följa en människa på vägen under några månader. Ibland är räcker det med ett enda samtal, som kan bli den där vändpunkten som leder till att man tar de steg som behövs för att komma vidare.

PS: Här kan du läsa mer om hur coachning går till. Det är inte som mediabilden ibland kan ge sken av…

we_heart_feedback

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *