Energirik workshop

Läcker du energi? Så får du tillbaka, behåller och ökar din personliga kraft. Det var rubriken på vår nya workshop som hölls igår.

energiworkshop_Johanna
Workshopskollegan Johanna Sellgren Meyers

Jag hade, tillsammas med Johanna Sellgren Meyers, satt ihop ett smörgårsbord av tips och övningar för att inspirera och peppa alla de som känner att livet ibland innehåller mer saker än man orkar med. Ur innehållet:

”Känner du dig urladdad ibland, som att din personliga energi inte räcker till det du vill? Eller har du massor med kraft som försvinner alltför snabbt? Vi människor fungerar ungefär som uppladdningsbara batterier – och alltför ofta slösar vi vår egen energi på fel saker. Vad skulle det betyda för dig om du kunde ta hand om din energi ännu bättre och få ett hållbart och kraftfullt batteri (i stället för ett som laddar ur och tappar effekt)?”

Här kan du läsa mer om workshopen som återkommer på flera håll i höst.Vi planerar också att hålla två retreater under året som kommer; en i mörka november här i norra Sverige, och en utomlands till våren. Mer information kommer i september.

 

energiworkshop_deltagare
Ögonblicksbild från en ”pigga-upp-hjärnan-övning” som vi körde under workshopen.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *