En söndag med drömmar

Det finns nästan inget roligare än att få hjälpa andra att förverkliga sina drömmar. Det fick vi göra med kreatörer från Krenova igår! Det blev en intensiv söndag med skapande entreprenörer, om visioner, drömmar, mål och konkret action.

Krenova är ett projekt som stöttar företag inom kulturella och kreativa näringar på olika sätt. Jag har haft förmånen att jobba med dem som kund i flera år, och utbildat i olika ämnen – inte minst konsten att nå fram med sitt budskap. På senaste tiden har det handlat om det roligaste av allt; att hjälpa till i processen att realisera sina drömmar!

Deltagarna som går Krenovas entreprenörsprogram får under en termin ta del av olika föreläsningar kring allt som har med företagande att göra. Vi var nu med och hjälpte till med upptaktshelgen, för att ge inspiration och ramar till de som ska komma igång (eller vidare) med sin verksamhet. För många deltagare är det här med företagande en ny värld, några har redan börjat – andra är precis i startgroparna.

Hela söndagen tillbringade vi med dessa härliga, entusiastiska, kreativa människor i den process som alltid ingår när man ska genomföra satsningar; från storslagna och ibland luddiga visioner till konkreta och målinriktade planer. Och en hel del action.

En intensiv men otroligt givande dag, även för oss. Det finns en sån otrolig energi i att göra det man innerst inne verkligen vill göra (som de här kreatörerna ska göra) – och att dela det med andra!

Bilder från en av övningarna:

Jenny Eklund och Thomas Fritz, Sprind AB.
Kursledarna Jenny Eklund och Thomas Fritz

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *