Idag fick jag ett meddelande från en bekant som jobbar på rektor på en gymnasieskola i Umeå. Hon delade med sig av en fin historia som har kopplingar till min bok om hur man kan dokumentera sitt liv:

”Svenskaläraren stack din bok i nävarna på det ”stökige” ”invandrarkillen”. Han ville skriva sin berättelse, sa han. Svenskaläraren visste att hans språk var knackigt och tvivlade nog på att det skulle bli något. Nu har han skrivit en bok. 120 sidor på knackig svenska men fullständigt fängslande om flykten från kriget, svårigheten att förstå en annan kultur och problemet med manligheten i detta vakum. Det nya landets krav och det gamla landets förväntan på bibehållet ursprung. På onsdag springer han ut med bland annat MVG i projektarbete.”

Inte den målgrupp jag hade väntat mig för min bok, och just därför desto mer imponerad. Vilken kille! ♥ Det här är precis varför jag la ner en massa tid på att skriva handboken. Så att alla, oavsett bakgrund, ska kunna formulera sitt liv.

Här på Bokus kan du till exempel köpa boken Skriv ditt liv – handbok i livsberättande. (Men den ser ut som på bilden här på sidan, inte som på bilden på internetbokhandlarna…)

Skrivdittliv_omslag_350

Recommended Posts
Kommentarer
pingbacks / trackbacks
  • […] Så skriver Josef Lindell, en av alla coachklienter som Jenny mött. Och oavsett om vi finns med för klienten under lång tid, eller som i det här fallet endast vid ett enda samtal, så är det just effekten som är så fantastisk. Läs mer om feedback som värmer här – och en bonusberättelse om hur en bok kunde ge oväntade ringar på vattnet. […]

Lämna en kommentar