En kväll med ISS

Torsdagen den 11 februari hade jag förmånen att vara föredragshållare vid ett företagsevent på Bockholmen Hav & Restaurang. Det var ISS Facililty Managment som bjudit in mig att prata för inbjudna anställda och kunder. Jag delade upp föredraget i två avsnitt, så de församlade fick en del till varmrätten och en del till efterrätten.

Jag lyfte som vanligt fram betydelsen av att se andra utvecklingsdrag än den tekniska utvecklingen som viktiga för hur vi ska agera och verka i dagens samhälle, men sammanhanget innebar naturligtvis att jag tydligare kopplade mina tankar till företagsvärlden. Teman som jag ständigt återkommer till är begreppen serendipitet, klokskap och bildning. Och lite Columbi ägg. Men förhoppningvis på ett underhållande och tankeväckande sätt! 🙂

Efteråt fick jag nöjet att sitta med på kaffet och prata vidare, både om stigar som växer fram men även om barnuppfostran förr och nu, Linas matkassars vara eller icke vara och vilken den rätta konsistensen är på pannacotta. En riktigt lyckad helkväll i februari helt enkelt.

Mysigt i mörkret på Bockholmen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *