Effektlunch om ledarskap

Igår var det dags fars månads Effektlunch i Umeå – på temat ledarskap. Jag ledde panelsamtalet och blev otroligt inspirerad av diskussionerna kring vad som egentligen är ledaregenskaper, och att det är något vi alla kan sikta på att eftersträva. Oavsett formell titel.

På Effektbloggen finns en utförligare rapport och bilder från träffen!

87 engagerade lunchgäster bidrog till den fantastiska stämningen, och det känns hur roligt som helst att vi nu också planerar att sprida Effekt till andra städer. Bland annat Sundsvall och Köpenhamn. (Mer information om det kommer senare)

Tar också med mig de två frågorna som rektorn Andreas Krasser ställer sig varje kväll. Tänkvärt:

1. Vore det ok om personen mittemot mig kunde läsa mina tankar? Om jag svarar ja på den frågan vet jag att jag tänker rätt om den personen.

2. Fortsätter jag göra de rätta sakerna istället för de lätta sakerna även när ingen ser vad jag gör och ingen vet vad jag gör? Om jag svarar ja på den frågan vet jag att jag försöker göra rätt saker av rätt motiv.  (Jag lyckas dock inte alltid, men det är mitt mål varje dag)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *